Υλικά
2 φλιτζ. Καστανή ζάχαρη
1 φλιτζ. Ανάλατο βούτυρο
2 αυγά
1/2 κ.γ. Εκχύλισμα βανίλιας
2 1/2 φλιτζ. Βρώμη
1 κ.γ. Μπέικιν
1 κ.γ. Μαγειρική σόδα
2 φλιτζ. Αλεύρι
2 φλιτζ. Σοκολάτα ψιλοκομμένη
1/2 κ.γ. Αλάτι
Εκτέλεση:
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Στρώνετε στο ταψί ένα κομμάτι λαδόχαρτο.
2. Σε ένα βαθύ ρίχνετε τη ζάχαρη και το βούτυρο και τα χτυπάτε με το μίξερ. Προσθέτετε τα αυγά και τη βανίλια και συνεχίζετε να χτυπάτε.
3. Σε ένα άλλο μπολ ρίχνετε τη βρώμη, το μπέικιν, τη σόδα, το αλεύρι, τη σοκολάτα και το αλάτι. Ανακατεύετε καλά. Αναμειγνύετε τα δύο μείγματα, φτιάχνετε στρογγυλά μπαλάκια ζύμης και τα τοποθετείτε στο ταψί, αφήνοντας μια μικρή απόσταση ανάμεσά τους.
4. Ψήνετε για 8' μέχρι τα μπισκότα να ροδίσουν.