1. Φτιάχνετε ένα κορνέ από μαλακό χαρτόνι και το καλύπτετε με αλουμινόχαρτο.
2. Ετοιμάζετε τη ζύμη για τα χωνάκια: χτυπάτε με πιρούνι τα ασπράδια μέσα σε ένα μεγάλο μπολ για 2΄. Σε ένα άλλο μπολ δουλεύετε το βούτυρο με τα δάχτυλα του χεριού σας μέχρι να μαλακώσει εντελώς. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C. Ανακατεύετε τη ζάχαρη άχνη με το μαλακό βούτυρο και αμέσως μετά με τη μισή ποσότητα από τα χτυπημένα ασπράδια. Προσθέτετε 25 γραμμ. αλεύρι, στη συνέχεια τα υπόλοιπα χτυπημένα ασπράδια και τέλος το υπόλοιπο αλεύρι. Μη ζυμώνετε πολλή ώρα τη ζύμη.
3. Στρώνετε λαδόκολλα σε ένα αντικολλητικό ταψί και απλώνετε πολύ μικρές ποσότητες ζύμης με διάμετρο περίπου 15 εκ. Πασπαλίζετε με το δεντρολίβανο ψιλοκομμένο και βάζετε το ταψί στο φούρνο. Μόλις ροδίσει η ζύμη, ξεκολλάτε ένα δίσκο και τον τυλίγετε γρήγορα γύρω από το κορνέ. Αφήνετε τη ζύμη να κρυώσει και να πάρει το σχήμα του κορνέ. Την ίδια διαδικασία ακολουθείτε με όλους τους δίσκους της ζύμης. Βάζετε τα χωνάκια μέσα σε ένα κουτί που κλείνει αεροστεγώς.
4. Φτιάχνετε το παγωτό: κόβετε τα φρουί γλασέ σε μικρά κυβάκια. Βράζετε το γάλα σε μια κατσαρόλα. Χτυπάτε στο μίξερ τους κρόκους και τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει το μείγμα. Το προσθέτετε σιγά σιγά στο βρασμένο γάλα.
5. Ρίχνετε και τα φρούτα και ανακατεύετε καλά. Βάζετε το μείγμα σε μια κατσαρόλα και το βράζετε σε σιγανή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να γίνει πηχτό και να ξεκολλάει από την κουτάλα. Το τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτετε το απόσταγμα πικραμύγδαλου και το αφήνετε να κρυώσει.
6. Χτυπάτε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί και την ανακατεύετε με το μείγμα το οποίο στο μεταξύ έχει κρυώσει. Το αφήνετε να παγώσει σιγά σιγά στην κατάψυξη αναδεύοντας κάπου κάπου με ξύλινη κουτάλα. Γεμίζετε με το παγωτό τα χωνάκια και σερβίρετε.