1. Μαγειρεύετε τον αρακά σε ανοιχτή κατσαρόλα περίπου για 15΄ μαζί με νερό, βούτυρο, ζάχαρη, τα φύλλα φασκόμηλου και λίγο αλάτι.
2. Καθαρίζετε το κατσικίσιο τυρί και το κόβετε σε κομμάτια. Ψιλοκόβετε το κόλιαντρο. Τα ανακατεύετε σε ένα πιάτο και ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
3. Αλείφετε τις μπριζόλες με το μέλι και αμέσως μετά τις περνάτε μέσα στο μείγμα του τυριού.
4. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρετε τις μπριζόλες για 2΄-3΄ από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν.
5. Βάζετε στο ίδιο τηγάνι (ή σε άλλο) τα τυράκια κροτέν κομμένα στα δύο για να ροδίσουν από τις δυο πλευρές. Σερβίρετε τις μπριζόλες με τα ροδισμένα τυράκια και τον αρακά στραγγισμένο.