Υλικά:
400 γραμμ. πένες, 6 ώριμες ντομάτες, ρίγανη, 5-6 φυλλαράκια φρέσκος ψιλοκομμένος βασιλικός, 200 γραμμ. μοτσαρέλα, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
1. Βυθίζετε τις ντομάτες σε βραστό νερό για 2΄, τις βγάζετε, τις σκουπίζετε και τις ξεφλουδίζετε. Αφαιρείτε τους σπόρους και τις περνάτε από τον τρίφτη. Τις βάζετε σε ένα μπολ μαζί με τα φύλλα του βασιλικού, τη ρίγανη, 1 πρέζα αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύετε. Κόβετε τη μοτσαρέλα σε μικρούς κύβους και την προσθέτετε στο μείγμα της ντομάτας.
2. Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, στραγγίζετε και ρίχνετε ελαιόλαδο. Γαρνίρετε με τη σάλτσα ντομάτας και σερβίρετε.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!