Πέστο από αβοκάντο: Η συνταγή που αξίζει να δοκιμάσεις

Ετοιμάσαμε μια διαφορετική μακαρονάδα και σας την προτείνουμε.

Elle 23 Ιουν. 18
Πέστο από αβοκάντο: Η συνταγή που αξίζει να δοκιμάσεις

Μακαρόνια με σάλτσα pesto και κάσιους

Για το pesto:
100 γραμμ. κάσιους για το πέστο και 50 γραμμ. κάσιους για πασπάλισμα
1 ώριμο αβοκάντο, χυμός από 1 και 1/2 λεμόνι
25 γραμμ. φρέσκο βασιλικό, 4 κ.σ. ελαιόλαδο, 3 κ.σ. νερό
1 σκελίδα σκόρδο,αλάτι

Εκτέλεση:
1. Ρίχνετε 50γραμμ. κάσιους στο μπλέντερ μέχρι να σπάσουν. Στη συνέχεια τα τηγανίζετε μέχρι να ροδίσουν.
2. Ρίχνετε όλα τα υλικά για το pesto στο μπλέντερ και ανακατεύετε μέχρι να γίνουν ένα κρεμώδες ενιαίο μείγμα.
3. Βράζετε τα μακαρόνια, περιχύνετε με τη σάλτσα και πασπαλίζετε από πάνω με το υπόλοιπο κάσιους.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT