Μακαρόνια με σάλτσα pesto και κάσιους
Για το pesto:
100 γραμμ. κάσιους για το πέστο και 50 γραμμ. κάσιους για πασπάλισμα
1 ώριμο αβοκάντο, χυμός από 1 και 1/2 λεμόνι
25 γραμμ. φρέσκο βασιλικό, 4 κ.σ. ελαιόλαδο, 3 κ.σ. νερό
1 σκελίδα σκόρδο,αλάτι
Εκτέλεση:
1. Ρίχνετε 50γραμμ. κάσιους στο μπλέντερ μέχρι να σπάσουν. Στη συνέχεια τα τηγανίζετε μέχρι να ροδίσουν.
2. Ρίχνετε όλα τα υλικά για το pesto στο μπλέντερ και ανακατεύετε μέχρι να γίνουν ένα κρεμώδες ενιαίο μείγμα.
3. Βράζετε τα μακαρόνια, περιχύνετε με τη σάλτσα και πασπαλίζετε από πάνω με το υπόλοιπο κάσιους.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!