Πλατό με μανταρίνια γαρίδες, τυρί καμαμπέρ και γκράπα

200 γραμμ. βρασμένες γαρίδες

2 μανταρίνια (ξεφλουδισμένα και χωρισμένα σε φετούλες)

2 μικρά μαρούλια (πλυμένα)

1 ώριμη γκουάβα (καθαρισμένη και κομμένη σε φέτες)

100 γραμμ. baby καρότα (κομμένα σε λεπτές λωρίδες)

200 γραμμ. καπνιστό σολομό

250 γραμμ. τυρί καμαμπέρ

50 γραμμ. φύλλα από λάπαθο

1 μικρή κίτρινη μαργαρίτα (τα πέταλα μόνο)

1 λεμόνι

125 ml ποτό γκράπα

Elle 01 Νοε. 11
Πλατό με μανταρίνια γαρίδες, τυρί καμαμπέρ και γκράπα

1. Τοποθετείτε τις γαρίδες και τις φέτες των μανταρινιών σε ένα μπολ και τις περιχύνετε με το χυμό 1/2 λεμονιού.

2. Βάζετε τα υπόλοιπα υλικά σε μια μεγάλη πιατέλα και ραντίζετε το τυρί και το μαρούλι με την γκράπα.

3. Σερβίρετε μαζί με γαλλικό ψωμί.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT