Πλατό με ψημένο κοτόπουλο, σπαράγγια, κολοκυθάκια και αβοκάντο

1 ψητό κοτόπουλο

150 γραμμ. φρέσκα σπαράγγια (ζεματισμένα και κομμένα σε λεπτές λωρίδες)

100 γραμμ. ωμά κολοκυθάκια (κομμένα σε λεπτές λωρίδες)

1 αβοκάντο (καθαρισμένο και κομμένο σε φέτες)

100 γραμμ. νεροκάρδαμο και ρόκα

200 ml βιολογικό ντρέσινγκ σαλάτας

150 γραμμ. τυρί stilton (κομμένο σε φέτες)

ντρέσινγκ με ελαιόλαδο, ξίδι και μουστάρδα

2 ακτινίδια (καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες)

πανσέδες για τη διακόσμηση

Elle 01 Νοε. 11
Πλατό με ψημένο κοτόπουλο, σπαράγγια, κολοκυθάκια και αβοκάντο

1. Κόβετε το κοτόπουλο στη μέση και αφαιρείτε το κόκαλο από την κοιλιά. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα σπαράγγια, τα κολοκυθάκια και το ντρέσινγκ. Χωρίζετε το μείγμα στα δύο και με ένα κουτάλι γεμίζετε τις δύο κοιλότητες.

2. Στρώνετε τα φύλλα της σαλάτας σε μια πιατέλα και από πάνω τοποθετείτε το κάθε κομμάτι κοτόπουλο.

3. Γαρνίρετε με τις φέτες τυριού και ακτινίδιου και με τους πανσέδες.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT