Τοποθετείτε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο πιάτο, ανακατεύετε και ραντίζετε με το μπαλσάμικο. Σερβίρετε με ζεστό ψωμί τσιαπάτα.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
120 γραμμ. τυρί γκοργκονζόλα
200 γραμμ. φράουλες
50 γραμμ. κρουτόν
2 νεκταρίνια κομμένα σε φέτες
1 μικρή κονσέρβα κόκκινα φασόλια (στραγγισμένα)
100 γραμμ. φύλλα άγριας ρόκας
150 γραμμ. ποικιλία ιταλικών αλλαντικών, όπως σαλάμι και ζαμπόν Πάρμας
125 ml ξίδι μπαλσάμικο
Τοποθετείτε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο πιάτο, ανακατεύετε και ραντίζετε με το μπαλσάμικο. Σερβίρετε με ζεστό ψωμί τσιαπάτα.