1. Πλένετε το μαϊντανό και στη συνέχεια τον τινάζετε καλά μέχρι να φύγει όλο το νερό. Απλώνετε τα κλωναράκια πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και αφήνετε να στεγνώσει καλά.
2. Κόβετε τα φύλλα του και τα ακουμπάτε πάνω σε λίγο χαρτί.
3. Βάζετε το μαϊντανό σε πλαστικά σακουλάκια που κλείνουν. Μπορείτε να τον διατηρήσετε μία εβδομάδα μέσα στο ψυγείο και τρεις μήνες στην κατάψυξη.
Tips:
– Μην κόβετε υπερβολικά τα φύλλα, γιατί μπορεί να καταστραφούν.
– Αν θέλετε, χρησιμοποιήστε τις βρεγμένες χαρτοπετσέτες για να τυλίξετε τον υπόλοιπο μαϊντανό, τον οποίο στη συνέχεια τοποθετείτε σε μια πλαστική σακούλα. Στο ψυγείο θα διατηρηθεί φρέσκος για τρεις έως πέντε μέρες.