Ζιλιέν: Κόβετε σε λεπτές λωρίδες τα λαχανικά, στο μήκος και το πλάτος ενός σπίρτου.
Σε κύβους: Κόβετε τα τρόφιμα σε σχήμα μικρού κύβου, του οποίου κάθε πλευρά δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 0,5 εκ.
Σε μπαστούνια: Κόβετε σε λωρίδες τα λαχανικά, στο ίδιο μέγεθος και σχήμα με τις τηγανητές πατάτες.
Ψιλοκομμένο: Κόβετε σε ακανόνιστα μικρά κομματάκια.
Τριμμένο: Περνάτε τα λαχανικά από την πλευρά του τρίφτη που κόβετε τα τυριά.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!