1. Πλένετε το θυμάρι, το στραγγίζετε και κόβετε τα φυλλαράκια του. Με ένα πιρούνι λιώνετε το τυρί και το ενώνετε με το ελαιόλαδο, το μπούκοβο, την πάπρικα, τον κόλιαντρο, το μοσχοκάρυδο, το θυμάρι και το αλάτι. Φυλάτε το μείγμα στο ψυγείο για μία ώρα.
2. Πλένετε τις ντομάτες και τις κόβετε στη μέση. Αδειάζετε τη σάρκα και τους σπόρους και τις γεμίζετε με το αρωματικό τυρί. Τις βάζετε στο ψυγείο για 30΄. Σερβίρονται με φέτες ψημένου ψωμιού.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!