Υλικά
700 γραμμ. φιλέτο μοσχαρίσιο κομμένο σε κομμάτια
3 σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
230 γραμμ. μανιτάρια
1 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
1/2 φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Σε ένα τηγάνι με 1 κ.σ. Ελαιόλαδο, σοτάρετε το κρέας σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσει. Αλατοπιπερώνετε.
2. Αφαιρείτε το κρέας από το τηγάνι και ρίχνετε μέσα τα μανιτάρια και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα και αλατοπιπερώνετε. Βάζετε στο τηγάνι και το κρέας και σερβίρετε.
3. Συνοδεύετε με ρύζι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!