Υλικά
4 αυγά
1 φλιτζ. Σάλτσα ντομάτα
1/4 φλιτζ. Γάλα με χαμηλά λιπαρά
2 κ.σ. Τριμμένη παρμεζάνα
1/4 φλιτζ. Τριμμένη γραβιέρα
1/4 φλιτζ. Φύλλα βασιλικού
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς. Βουτυρώνετε δύο πυρίμαχα φορμάκια.
2. Μοιράζετε τη σάλτσα στα φορμάκια και σπάτε από δύο αυγά στο καθένα. Προσθέτετε το γάλα, τα τυριά και αλατοπιπερώνετε.
3. Ψήνετε για 10', μέχρι να σφίξουν τα αυγά και σερβίρετε. Πασπαλίζετε με βασιλικό.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!