1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 210° C. Αλείφετε με ελάχιστο ελαιόλαδο ένα ταψί, αλατοπιπερώνετε τα χτένια και τα ρίχνετε μέσα.
2. Περνάτε από το μίξερ το καθαρισμένο σκόρδο, το ψωμί κομμένο σε κομματάκια, το μαϊντανό, το βούτυρο και το ζαμπόν. Βάζετε μια μικρή ποσότητα από αυτό το μείγμα πάνω σε κάθε χτένι, ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνετε στο φούρνο περίπου για 8΄. Σερβίρετε αμέσως.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!