Ψητά χτένια με ζαμπόν Πάρμας

24 χτένια

2 λεπτές φέτες ζαμπόν Πάρμας

2 σκελίδες σκόρδο

3 κλωναράκια μαϊντανό

3 φέτες ψωμί του τοστ

1 κομμάτι βούτυρο

λίγο ελαιόλαδο

αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Elle 02 Νοε. 11
Ψητά χτένια με ζαμπόν Πάρμας

1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 210° C. Αλείφετε με ελάχιστο ελαιόλαδο ένα ταψί, αλατοπιπερώνετε τα χτένια και τα ρίχνετε μέσα.

2. Περνάτε από το μίξερ το καθαρισμένο σκόρδο, το ψωμί κομμένο σε κομματάκια, το μαϊντανό, το βούτυρο και το ζαμπόν. Βάζετε μια μικρή ποσότητα από αυτό το μείγμα πάνω σε κάθε χτένι, ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνετε στο φούρνο περίπου για 8΄. Σερβίρετε αμέσως.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT