Προετοιμασία: 10′
Μαγείρεμα: 1 ώρα
Υλικά για 6 άτομα:
12 πατάτες
12 φέτες μπέικον
λίγα κλωναράκια θυμάρι
ελαιόλαδο
βούτυρο
Εκτέλεση:
1. Καθαρίζετε τις πατάτες και τις βράζετε για 15′ σε αλατισμένο νερό. Τις στραγγίζετε.
2. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 150 βαθμούς.
3. Τυλίγετε κάθε πατάτα με 1 φέτα μπέικον και τις τοποθετείτε στο ταψί. Περιχύνετε με ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε λίγο βούτυρο κομμένο σε κομματάκια και το θυμάρι.
4. Προσθέτετε στο ταψί 1 ποτήρι νερό και ψήνετε για 45′.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!