Υλικά
900 γραμμ. Πατάτες
2 κ.σ. Ελαιόλαδο
2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 230 βαθμούς.
2. Κόβετε τις πατάτες σε λεπτές λωρίδες, τις τοποθετείτε σε ένα μπολ με ζεστό νερό και τις αφήνετε για 10'.
3. Τις στραγγίζετε και τις σκουπίζετε με πετσέτα.
4. Αλατοπιπερώνετε, ρίχνετε και το σκόρδο και ανακατεύετε καλά. Τοποθετείτε τις πατάτες σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόχαρτο.
5. Ψήνετε για 40' μέχρι να ροδίσουν και σερβίρετε.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!