1. Καθαρίζετε και κόβετε το κρεμμύδι σε ροδέλες. Το ανακατεύετε σε ένα μπολ με το ξίδι. Κόβετε το χταποδάκι σε μεγάλα κομμάτια, στη συνέχεια και τα φινόκιο στα δύο κατά μήκος και ψήνετε τα κομμάτια του στο γκριλ (το οποίο έχετε λαδώσει ελαφρώς) για 6΄, σε μέτρια φωτιά. Τα γυρίζετε από την άλλη πλευρά, προσθέτετε και τα κομμάτια από το χταποδάκι και ψήνετε για άλλα 6΄.
2. Μοιράζετε το φινόκιο και τα κομματάκια από χταπόδι στις αραβικές πίτες. Από πάνω βάζετε τις ροδέλες του κρεμμυδιού και τα φύλλα του κόλιαντρου πλυμένα, στραγγισμένα και ψιλοκομμένα. Ρίχνετε την καυτερή πάπρικα, αλάτι, ελάχιστο ελαιόλαδο και λίγο χυμό λεμονιού. Τυλίγετε τις πίτες σαν σουβλάκι και σερβίρετε αμέσως.