1.Καθαρίζετε τις ρέβες και τα καρότα και τα ζεματάτε σε βραστό αλατισμένο νερό για 5΄. Βράζετε χωριστά τα παντζάρια μέχρι να μαλακώσουν. Τα καθαρίζετε και τα κόβετε σε κομμάτια.
2. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 210ο C. Aνακατεύετε το μέλι με τα μπαχαρικά, τους κόκκους κόλιαντρου και λίγο αλάτι.
3. Τοποθετείτε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε ένα ταψί, τα αλείφετε με το μέλι και τα μπαχαρικά και από πάνω ρίχνετε το ελαιόλαδο. Προσθέτετε τα λαχανικά και 1 ποτήρι νερό, σκεπάζετε το ταψί με λαδόκολλα και το βάζετε στο φούρνο.
4. Στο μισό χρόνο βγάζετε τη λαδόκολλα και συνεχίζετε το ψήσιμο.