1. Ζητάτε από τον κρεοπώλη σας να κόψει το κοτόπουλο στη μέση κατά μήκος.
2. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο C.
3. Στύβετε ένα λεμόνι και ανακατεύετε το χυμό του με το ελαιόλαδο.
4. Ραντίζετε καλά τα δύο κομμάτια του κοτόπουλου από όλες τις πλευρές και τα αφήνετε να μαριναριστούν για 20΄.
5. Λιώνετε το βούτυρο, τοποθετείτε τα δύο κομμάτια του κοτόπουλου σε ένα ταψί και τα περιχύνετε με το βούτυρο. Βάζετε το ταψί για 15΄ στη μέση του φούρνου να ροδίσουν.
6. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος πλένετε καλά τα υπόλοιπα λεμόνια και τα ρίχνετε για 3΄ σε νερό που βράζει. Στη συνέχεια τα κόβετε σε λεπτές φέτες. Βγάζετε το ταψί από το φούρνο. Σκεπάζετε όλη την επιφάνεια του κοτόπουλου, πρώτα με τις φέτες λεμονιού και μετά με εκείνες του μπέικον.
7. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι και πασπαλίζετε με το χοντροκομμένο πιπέρι «sechuan».Βάζετε ξανά το ταψί στο φούρνο στην κανονική θέση ψησίματος και ψήνετε στους 180° C για 35΄. Σερβίρετε αμέσως μαζί με βραστά κολοκυθάκια ή πράσινη σαλάτα.