1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200ο C και ανάβετε το γκριλ. Καθαρίζετε τα ψάρια και με ένα κοφτερό μαχαίρι χαράζετε απαλά την πέτσα τους σε δυο τρία σημεία. Αλατίζετε ελαφρώς και τα βάζετε σε ένα ταψί. Τα ψήνετε στο φούρνο περίπου για 15΄.
2. Καθαρίζετε το αγγούρι με το εργαλείο του καρότου, αφαιρώντας λωρίδα παρά λωρίδα τη φλούδα του και το κόβετε σε ροδέλες.
3. Σερβίρετε τα ψάρια μαζί με το λεμόνι κομμένο στα τέσσερα, τις ροδέλες αγγουριού και το τρυφερό σπανάκι. Προσθέτετε τη ρέβα τριμμένη στον τρίφτη και ραντίζετε με 1 κ.σ. σόγια σος.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!