1. Ζητάτε από τον ιχθυοπώλη σας να καθαρίσει καλά το ψάρι. Το ξεπλένετε και το σκουπίζετε με απορροφητικό χαρτί. Το αλατοπιπερώνετε. Κρατάτε το ξύσμα από τα λεμόνια και τα στύβετε. Ανακατεύετε το χυμό τους με 6 κ.σ. ελαιόλαδο. Βάζετε το ψάρι μέσα σε ένα βαθύ πιάτο και το περιχύνετε με το λαδολέμονο. Το αφήνετε να μαριναριστεί για 1 ώρα. Στα 30΄ το γυρίζετε από την άλλη πλευρά.
2. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 210° C. Καθαρίζετε και πλένετε καλά όλα τα λαχανικά. Τα κόβετε σε πολύ λεπτά μπαστουνάκια μήκους 10 εκ. Ζεσταίνετε νερό σε μια κατσαρόλα και τα ζεματίζετε για 30΄΄-40΄΄. Αμέσως μετά τα βυθίζετε σε κρύο νερό με παγάκια.
3. Βγάζετε το ψάρι από το λαδολέμονο και το τοποθετείτε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Το αλατοπιπερώνετε και το ψήνετε στο φούρνο για 15΄-20΄. Το γυρίζετε από την άλλη πλευρά, στρώνετε από πάνω τις φέτες μπρεζάολα και το βάζετε ξανά στο φούρνο να ψηθεί για 15΄ ακόμα.
4. Στραγγίζετε καλά τα λαχανικά και τα αφήνετε να στεγνώσουν πάνω σε απορροφητικό χαρτί. Τα βάζετε σε μια μεγάλη σαλατιέρα μαζί με το ξύσμα λεμονιού (κρατάτε λίγο για να το ρίξετε πάνω στο ψάρι). Στύβετε το πράσινο λεμόνι. Ανακατεύετε το χυμό του με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και περιχύνετε τα λαχανικά. Τα αλατοπιπερώνετε, τα σερβίρετε σε μια μεγάλη πιατέλα και τα πασπαλίζετε με κομματάκια προσούτο. Τοποθετείτε από πάνω το ψάρι με την μπρεζάολα, ρίχνετε το πιπέρι τριών χρωμάτων και σερβίρετε.