Υλικά
1/2 κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο
2 χούφτες σπανάκι
1 αβοκάντο κομμένο σε φέτες
χυμός από 1 πορτοκάλι και λίγο ξύσμα
1/3 φλιτζ. κατσικίσιο τυρί
1 χούφτα αμύγδαλα
1 χούφτα κολοκυθόσποροι
1 χούφτα καρύδια
Για το ντρέσινγκ:
2 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.γ. μέλι
χυμός πορτοκάλι
ξύσμα πορτοκάλι
1 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
1. Σε ένα τηγάνι καβουρντίζετε τα αμύγδαλα και τους κολοκυθόσπορους.
2. Σε ένα μπολ ρίχνετε το χυμό πορτοκάλι και όλα τα υλικά του ντρέσινγκ εκτός από το ελαιόλαδο. Ανακατεύετε καλά και προσθέτετε και το ελαιόλαδο.
3. Σε μια σαλατιέρα ρίχνετε όλα τα υλικά της σαλάτας και περιχύνετε με το ντρέσινγκ. Πασπαλίζετε με λίγο ξύσμα και αλατοπιπερώνετε.