1.Στρώνετε τις φέτες μπρεζάολα σε μια πιατέλα. Τις ραντίζετε πρώτα με το χυμό του μοσχολέμονου και μετά με το ελαιόλαδο. Ρίχνετε το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αφήνετε να μαριναριστούν για 15΄ στο ψυγείο.
2. Στο μεταξύ καθαρίζετε και κόβετε σε φέτες τα αχλάδια, το πεπόνι και τα σύκα στα τέσσερα.
3. Ρίχνετε τα σκόρδα για 2΄ σε βραστό νερό και μετά τα κόβετε σε λεπτές φέτες.
4. Σερβίρετε τις φέτες μπρεζάολα με τα φρέσκα φρούτα, τις φέτες σκόρδου και λίγο πιπέρι από πάνω.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!