Σαλάτα με φρούτα και αλλαντικά

16 λεπτές φέτες μπρεζάολα

1 πεπόνι

4 σύκα

2 αχλάδια κομμένα σε φέτες

2 σκελίδες σκόρδο

1 μοσχολέμονο

6 κ.σ. ελαιόλαδο

1/2 κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Elle 01 Νοε. 11
Σαλάτα με φρούτα και αλλαντικά

1.Στρώνετε τις φέτες μπρεζάολα σε μια πιατέλα. Τις ραντίζετε πρώτα με το χυμό του μοσχολέμονου και μετά με το ελαιόλαδο. Ρίχνετε το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αφήνετε να μαριναριστούν για 15΄ στο ψυγείο.

2. Στο μεταξύ καθαρίζετε και κόβετε σε φέτες τα αχλάδια, το πεπόνι και τα σύκα στα τέσσερα.

3. Ρίχνετε τα σκόρδα για 2΄ σε βραστό νερό και μετά τα κόβετε σε λεπτές φέτες.

4. Σερβίρετε τις φέτες μπρεζάολα με τα φρέσκα φρούτα, τις φέτες σκόρδου και λίγο πιπέρι από πάνω.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT