1. Αφαιρείτε μερικά εξωτερικά φύλλα από τα μαρούλια, κρατάτε τις καρδιές, τα πλένετε και τα αφήνετε να στραγγίξουν καλά. Με έναν αποφλοιωτή, βγάζετε δεκαπέντε φύλλα παρμεζάνας και τα κρατάτε στην άκρη. Τρίβετε την υπόλοιπη παρμεζάνα για να φτιάξετε τσιπς παρμεζάνας.
2. Προθερμαίνετε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά (καλύτερα σε αντικολλητικό) και βάζετε στη μέση του μια λεπτή, στρογγυλή στρώση παρμεζάνας. Αφήνετε να λιώσει σε χαμηλή φωτιά, αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά και το αφήνετε να κρυώσει μέσα σε μια λεκάνη με νερό. Βγάζετε το κομμάτι της παρμεζάνας με προσοχή για να μη σπάσει και το φυλάτε σε ένα πιάτο στρωμένο με απορροφητικό χαρτί. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία μέχρι να φτιάξετε όσα τσιπς θέλετε.
3. Πλένετε τα μανιτάρια και τα στεγνώνετε καλά πάνω σε απορροφητικό χαρτί. Τα κόβετε σε λεπτές φέτες. Ετοιμάζετε τη σάλτσα, ανακατεύοντας το λεμόνι, το σχοινόπρασο και το σέλινο ψιλοκομμένα, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι (βάζετε όσο λεμόνι θέλετε. Συνήθως είναι αρκετή 1 δόση λεμόνι για 3 δόσεις ελαιόλαδο).
4. Σερβίρετε τη σαλάτα ανακατεύοντας καλά τα μαρούλια, τα μανιτάρια, τα αρωματικά και τη φάβα με τη σάλτσα της και στρώνετε από πάνω τα φύλλα παρμεζάνας. Τη συνοδεύετε με τα τσιπς παρμεζάνας.