1. Καθαρίζετε τα κρεμμύδια και τα κόβετε σε κυβάκια. Τα σοτάρετε σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο, μαζί με το θυμάρι και το δαφνόφυλλο, σε μέτρια φωτιά.
2. Μόλις μαλακώσουν και ροδίσουν λίγο, προσθέτετε τα ντοματίνια (τα οποία έχετε πλύνει και κόψει στα δύο), ένα ποτήρι νερό, τη ζάχαρη και το μείγμα μπαχαρικών. Αλατοπιπερώνετε και αφήνετε το μείγμα να σιγοβράσει σε πολύ χαμηλή φωτιά για 30΄.
3. Αφαιρείτε το θυμάρι και το δαφνόφυλλο. Αν θέλετε τη σάλτσα σας λεία, την περνάτε από το μούλτι.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!