Σάντουιτς με μορταδέλα

16 λεπτές φέτες μορταδέλας

2 πολύσπορες μπαγκέτες, φρέσκες και τραγανές

80 γραμμ. γραβιέρα Κρήτης

4 μεγάλα αγγουράκια τουρσί

100 γραμμ. αλατισμένο βούτυρο

Elle 01 Νοε. 11
Σάντουιτς με μορταδέλα

1. Κόβετε τις μπαγκέτες στα δύο κατά μήκος και μετά στη μέση, ώστε να έχετε οχτώ κομμάτια, τα οποία βουτυρώνετε. Με ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα αγγουράκια και τη γραβιέρα σε πολύ λεπτές φέτες, κατά μήκος.

2. Φτιάχνετε τα σάντουιτς στρώνοντας πάνω στα ψωμιά τη γραβιέρα, τα αγγουράκια και τη μορταδέλα και σερβίρετε.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT