1. Πλένετε καλά τα φιλέτα του ψαριού, τα κόβετε σε λεπτές φέτες ή κύβους και τα βάζετε σε ένα μπολ. Προσθέτετε την πιπεριά κομμένη σε λωρίδες (χωρίς τους σπόρους), το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το χυμό του λάιμ ώστε να καλυφθούν ολόκληρα τα φιλέτα.
2. Σκεπάζετε το μπολ με μια διαφανή μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα και 30΄. Τοποθετείτε τα ψάρια σε μια πιατέλα και από πάνω περιχύνετε με τα υλικά της μαρινάδας και το κόλιαντρο.
3. Σερβίρετε μαζί με 1 φέτα φρυγανισμένο ψωμί και 1 κ.σ. λιωμένο αβοκάντο ανακατεμένο με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!