Σολομός με σόγια και τζίντζερ

1 κεσεδάκι με φύτρα σόγιας
2 φιλέτα σολομό
1 ρίζα τζίντζερ
½ ματσάκι φρέσκα σκόρδα
2 κ.σ. φιστικέλαιο
σόγια σος

Elle 01 Αυγ. 13
Σολομός με σόγια και τζίντζερ
1. Κόβετε τα φιλέτα του σολομού  σε κύβους.
 
2. Καθαρίζετε το τζίντζερ και το κόβετε σε λεπτές λωρίδες.
 
3. Καθαρίζετε τα σκόρδα.
 
4. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι και ροδίζετε το τζίντζερ.
 
5. Προσθέτετε το σολομό και έπειτα από 1΄ με 2΄ ρίχνετε τα φύτρα της σόγιας και ανακατεύετε.
 
6. Πριν σερβίρετε, προσθέτετε τη σόγια σος και τα σκόρδα.
 
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT