Υλικά
3/4 φλιτζ. Ξύδι μπαλσάμικο
1/4 φλιτζ. Μέλι
3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
1/2 κ.γ. Αλάτι
1/4 κ.γ. Πιπέρι
4 στήθη κοτόπουλο χωρίς πέτσα
4 μπάλες μοτσαρέλα
2 αβοκάντο κομμένα σε κύβους
3 ντομάτες κομμένες σε κύβους
1/4 φλιτζ. Ψιλοκομμένος βασιλικός
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ αναμειγνύετε το ξύδι, το μέλι, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύετε. Κρατάτε το 1/3 της σάλτσας στην άκρη και μέσα στην υπόλοιπη ρίχνετε το κοτόπουλο. Το αφήνετε να μαριναριστεί για 30'.
2. Τοποθετείτε το κοτόπουλο στο τηγάνι και σοτάρετε την κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσει και να ψηθεί το κοτόπουλο.
3. Μέσα στο τηγάνι προσθέτετε το αβοκάντο, τη μοτσαρέλα, τη ντομάτα και το βασιλικό. Περιχύνετε με την υπόλοιπη σάλτσα και σερβίρετε.