1. Κόβετε την κολοκύθα σε κυβάκια, το κρεμμύδι σε φέτες και ψιλοκόβετε το δεντρολίβανο. Τα βάζετε σε μια κατσαρόλα με χοντρό πάτο μαζί με 3 κ.σ. ελαιόλαδο. Μόλις αρχίσει να ροδίζει το κρεμμύδι, προσθέτετε τα κυβάκια και βράζετε για 10΄ σε χαμηλή φωτιά γυρίζοντάς τα συχνά, για να μην αρπάξουν.
2. Από πάνω ρίχνετε το γάλα αμυγδάλου και αλατοπίπερο. Συνεχίζετε το βράσιμο για 40΄ σε μέτρια φωτιά με την κατσαρόλα μισοσκεπασμένη, ώσπου η κολοκύθα να λιώσει εντελώς και η σούπα να γίνει κρεμώδης. Σερβίρετε αμέσως.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!