1. Βράζετε τις φτερούγες σε μια μεγάλη κατσαρόλα με 2 λίτρα νερό.
2. Ξαφρίζετε για 2΄ και μετά ρίχνετε το χυμό λεμονιού, το σκόρδο και το κρεμμύδι, καθαρισμένα και κομμένα στα τέσσερα, την ντομάτα κομμένη στα δύο, το μαϊντανό και όλα τα μπαχαρικά. Αλατοπιπερώνετε, σκεπάζετε με το καπάκι και βράζετε τη σούπα για 45΄. Προσθέτετε τον κύβο ζωμού κότας και το φιδέ και βράζετε 10΄ ακόμη. Σερβίρετε αμέσως.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!