Υλικά:
Μισό κιλό γαρίδες, καθαρισμένες
1 κουτ. της σούπας chili σε σκόνη
2 κουτ. του γλυκού πάπρικα
1 κουτ. του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη
1 κουτ. του γλυκού κύμινο
1/2 κουτ. του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
1 κουτ. του γλυκού αλάτι
1/4 κουτ. του γλυκού πιπέρι
2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε ροδέλες
1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε ροδέλες
1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε ροδέλες
1 ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε πολύ λεπτές λορίδες
1 αβοκάντο
Φρέσκος κόλιανδρος ψιλοκομμένος
2 κουτ. της σούπας sour cream
τορτίγιες για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίξε τις γαρίδες, το τσίλι, την πάπρικα, την σκόνη κρεμμυδιού, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι και άφησέ το στην άκρη.
2. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, πρόσθεσε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Ζέστανέ το σε μέτρια φωτιά και στην συνέχεια ρίξε τις πιπεριές και το κρεμμύδι. Τσιγάρισέ τα για 5-7 λεπτά και βάλε τα στην άκρη.
3. Στο ίδιο τηγάνι, ρίξε ακόμα 1 κουταλιά ελαιόλαδο και τσιγάρισε τις τις γαρίδες μέχρι να πάρουν ένα ροζ-χρυσό χρώμα.
4. Διακόσμησε τα υλικά σε ένα ωραίο, μεγάλο δίσκο, ώστε ο καθένας να φτιάξει το fajitas του, όπως ακριβώς το θέλει.