Υλικά
3 κ.σ. βούτυρο αμυγδάλου
3 κ.σ. ζάχαρη καρύδας
2 κ.σ. μέλι
120 ml γάλα αμυγδάλου
130 γραμμ. αλεύρι ολικής
μια χούφτα μαύρη σοκολάτα σε κομμάτια
λίγο αλάτι
Εκτέλεση:
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς και στρώνετε ένα κομμάτι λαδόχαρτο σε ένα ταψί.
2. Τοποθετείτε όλα τα υλικά εκτός από τη σοκολάτα σε ένα μπολ και τα χτυπάτε με το μίξερ. Προσθέτετε και τη σοκολάτα και συνεχίζετε να χτυπάτε μέχρι να γίνει μια ζύμη.
3. Την τυλίγετε με μεμβράνη και τη βάζετε στο ψυγείο για 15'.
4. Φτιάχνετε μικρές μπαλίτσες με τα χέρια σας και τις τοποθετείτε στο ταψί. Ψήνετε για 15'.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!