Υλικά:
2 κούπες κράνμπερι, 1 κούπα καρύδια, 2-3 κουταλιές της σούπας σκόνη κακάο, 2 κουταλιές της σούπας σιρόπι σφενδάμου (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Βάζετε τα καρύδια στο μπλέντερ ώστε να σπάσουν και στην συνέχεια προσθέτετε και τα κράνμπερι μέχρι να θρυματτιστούν όλα μαζί. Στο μείγμα αυτό ρίχνετε το κακάο και το σιρόπι σφενδάμου και ανακατεύετε. Τοποθετείτε το μείγμα σε ταψί και το βάζετε στο ψυγείο για 3-4 ώρες. Με ένα μαχαίρι το μοιράζετε σε κομμάτια και το διατηρείτε στο ψυγείο για να παραμείνει φρέσκο.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!