Υλικά για 6 άτομα
1 ματσάκι καρότα
4 πράσα
1 ματσάκι κόλιανδρος ψιλοκομμένος
1 κομμάτι τριμμένο τζίντζερ
κρέμα μπαλσάμικου
ελαιόλαδο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Βράζετε τα λαχανικά σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και καλύπτετε το σκεύος με λαδόχαρτο. Μόλις το νερό εξατμιστεί τα λαχανικά είναι έτοιμα.
2. Τα περιχύνετε με λίγο ελαιόλαδο, πασπαλίζετε με τζίντζερ, πιπέρι και τον κόλιανδρο. Περιχύνετε με την κρέμα μπαλσάμικου, αφήνετε τα λαχανικά να καραμελώσουν για λίγα λεπτά ακόμα και σερβίρετε.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!