Υλικά
375 γραμμ. Έτοιμη ζύμη για τάρτα
500 γραμμ. Τυρί κρέμα
400 γραμμ. Φράουλες
2 κ.σ. Ζάχαρη άχνη
1/2 κ.γ. Εκχύλισμα βανίλια
χυμός λεμόνι
Εκτέλεση:
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς. Απλώνετε τη ζύμη σε μια στρογγυλή φόρμα για τάρτες, στρώνετε από πάνω ένα αλουμινόχαρτο και καλύπτετε με ξερά φασόλια για να μην σπάσει η ζύμη. Ψήνετε για 20'.
2. Αφαιρείτε τα φασόλια και το αλουμινόχαρτο και ψήνετε για 10' ακόμα για να ροδίσει η τάρτα.
3. Σε ένα μπολ χτυπάτε το τυρί κρέμα, το λεμόνι και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να δέσουν. Απλώνετε πάνω από την ψημένη ζύμη. Καλύπτετε με τις φράουλες και σερβίρετε.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!