1. Ρίχνετε στο μίξερ το βούτυρο, το αλεύρι, τη ζάχαρη, το ασπράδι, το καρύδι και τους κόκκους της βανίλιας και χτυπάτε μέχρι η ζύμη να γίνει μια λεία μπάλα. Τη βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα.
2. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200° C. Ανοίγετε τη ζύμη με έναν πλάστη πάνω στον πάγκο εργασίας (τον οποίο έχετε αλευρώσει ελαφρώς). Χρησιμοποιώντας ένα τσέρκι ή ένα πιάτο αναποδογυρισμένο κόβετε έξι κύκλους. Βουτυρώνετε έξι φορμάκια για τάρτα με διάμετρο ίση με εκείνη των κύκλων της ζύμης, πασπαλίζετε με λίγο αλεύρι και τοποθετείτε μέσα τις ζύμες.
3. Τρυπάτε την επιφάνειά τους με ένα πιρούνι και στρώνετε τους ξηρούς καρπούς, τους οποίους έχετε κόψει σε μεγάλα κομμάτια. Ραντίζετε τις τάρτες με το μέλι και τις ψήνετε στο φούρνο 20΄. Τις σερβίρετε χλιαρές ή κρύες.