1. Βουτυρώνετε και πασπαλίζετε με αλεύρι οχτώ τετράγωνα φορμάκια. Ανοίγετε τη ζύμη σε πάχος 1,5 χιλ., την κόβετε στο μέγεθος που έχουν τα φορμάκια και τη στρώνετε μέσα σε αυτά. Τρυπάτε όλη την επιφάνεια της ζύμης με ένα πιρούνι και βάζετε στο ψυγείο τα φορμάκια για 1 ώρα.
2. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο C. Σκεπάζετε τη ζύμη με κομμάτια λαδόκολλας και τοποθετείτε από πάνω μερικά ξερά φασόλια ή κάποιο άλλο βάρος, ώστε να μη φουσκώσει. Βάζετε τα φορμάκια στο φούρνο για 15΄. Αφαιρείτε το βάρος και τη λαδόκολλα και αφήνετε τη ζύμη να κρυώσει.
3. Καβουρδίζετε σε στεγνό τηγάνι τους ξηρούς καρπούς σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς με ξύλινη κουτάλα μέχρι να ροδίσουν.
4. Βράζετε σε μια κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος μαζί με το μέλι και τη βανίλια. Κατεβάζετε την κρέμα από τη φωτιά και προσθέτετε τους ξηρούς καρπούς. Μοιράζετε το μείγμα πάνω στις ταρτελέτες και τις ψήνετε στο φούρνο για 15΄. Μόλις ροδοκοκκινίσουν καλά, τις βγάζετε και τις αφήνετε να κρυώσουν πριν τις ξεφορμάρετε.