1. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το αλεύρι, τα αβγά, το λάδι, τον κουρκουμά, τη μαγιά, το πιπέρι και το αλάτι μέχρι το μείγμα να δέσει. Προσθέτετε λίγο λίγο το νερό ανακατεύοντας διαρκώς. Αφήνετε το μείγμα να ξεκουραστεί 1 ώρα.
2. Πλένετε τις μελιτζάνες και τις κόβετε σε ροδέλες πάχους 1,5 εκ. Τις βάζετε σε χοντρό αλάτι για 20΄ και μετά τις ξεπλένετε και τις στεγνώνετε. Ψιλοκόβετε τα φύλλα του μαϊντανού. Τα προσθέτετε στη ρικότα μαζί με το αλάτι και το μπούκοβο και ανακατεύετε καλά με ένα πιρούνι.
3. Χαράζετε βαθιά τις φέτες της μελιτζάνας κατά μήκος, χωρίς να τις κόψετε εντελώς. Τις γεμίζετε με 1 φέτα λουκάνικο και 1 κ.γ. ρικότα και τις ξανακλείνετε.
4. Περνάτε τις μελιτζάνες από το κουρκούτι και τις βάζετε σε καυτό λάδι. Αφήνετε να τηγανιστούν για 3΄-4΄ μέχρι να πάρουν χρώμα. Τις στραγγίζετε με απορροφητικό χαρτί και σερβίρετε.