Υλικά:
Για την ζύμη από κολοκύθι:
- 2 1/2 φλυτζάνια κολοκύθια πολτοποιημένα
- 2 μεγάλα αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
- 1/4 φλυτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 1/2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
- 1/4 φλυτζάνι τρυμμένη παρμεζάνα
- 1/2 γλτζάνι τρυμμένη μοτσαρέλα
Για την γέμιση:
- 1/4 φλυτζάνι κόκκινη σάλτσα
- 1 φλυτζάνι τρυμμένη μοτσαρέλα
- 1/2 φλυτζάνι τρυμμένο τσένταρ
- 1/4 φλυτζάνι πεπερόνι
- 1/4 φλυτζάνι ελιές, ψιλοκομμένες
- 1/2 φλιτζάνι μανιτάρια, ψιλοκομμένα
- 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
- φρέσκος βασιλικό για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
Προθέρμανε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίξε τον πολτό από τα κολοκύθια, τα χτυπημένα αυγά, το αλεύρι και το αλάτι και ανακάτεψε καλά. Πρόσθεσε τα τρυμμένα τυριά και συνέχισε το ανακάτεμα μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί εντελώς. Άπλωσε το κολοκυθένιο μείγμα σε ένα αντικολλητικό ταψάκι και ψήσε στο φούρνο έως ότου πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα (περίπου 15 λεπτά).
Βγάλε την ζύμη από τον φούρνο, πρόσθεσε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ξανά βάλε την πίτσα στο φούρνο για άλλα 12 περίπου λεπτά. Όταν το τυρί έχει λιώσει και τα υλικά έχουν πάρει ένα ωραίο χρώμα, η πίτσα σου είναι έτοιμη.
Καλή σου απόλαυση!