Υλικά
4 χοιρινές μπριζόλες
2 αυγά
1/4 φλιτζ. γάλα
2 φλιτζ. τριμμένο τσένταρ
2 φλιτζ. τριμμένη φρυγανιά
1 κ.σ. σκόρδο λιωμένο
500 γραμμ. λαχανάκια βρυξελλών
500 γραμμ. πατάτες baby
2 κ.σ. πλαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
2. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα αυγά με το γάλα.
3. Σε ένα άλλο μπολ αναμειγνύετε το τσένταρ, τη φρυγανιά, το σκόρδο.
4. Αλατοπιπερώνετε τις μπριζόλες και τις βουτάτε στο μείγμα με το αυγό. Μετά τις βουτάτε στο μείγμα με το τυρί και τις τοποθετείτε στο ταψί. Γύρω γύρω ρίχνετε τις πατάτες και τα λαχανάκια. Αλατοπιπέρώνετε και περιχύνετε με ελαιόλαδο. Ψήνετε μέχρι να ροδίσει το κρέας και να μαλακώσουν τα λαχανικά.