1. Καθαρίζετε τα κρεμμύδια και τα κόβετε σε λεπτές ροδέλες. Πασπαλίζετε με λίγο αλάτι και τα αφήνετε να μαριναριστούν για 15΄. Μετά τα στραγγίζετε και τα βάζετε να στεγνώσουν σε απορροφητικό χαρτί.
2. Πλένετε καλά τις ντομάτες, αφαιρείτε τις καρδιές τους και ψιλοκόβετε τη σάρκα σε μικρούς κύβους. Καθαρίζετε τα φιστίκια και τα περνάτε από καυτό τηγάνι ανακατεύοντάς τα συνεχώς για 2΄ σε μέτρια φωτιά.
3. Ανακατεύετε απαλά τις φέτες σαλάμι με τις ντομάτες, τα φιστίκια, τα κρεμμύδια και το ελαιόλαδο και τα αφήνετε να μαριναριστούν για 15΄ στο ψυγείο. Ψήνετε τα ψωμάκια στη σχάρα μέχρι να ροδοκοκκινίσουν ή τα βάζετε στο φούρνο στους 180ο C για 5΄ από κάθε πλευρά.
4. Αλείφετε τις φέτες ψωμιού με μουστάρδα, στρώνετε από 2 φέτες σαλάμι σε καθεμία και προσθέτετε μικρή ποσότητα από τα υπόλοιπα υλικά της μαρινάδας.