1. Βράζετε τις βίδες σε αλατισμένο νερό για 7΄-10΄, ανάλογα με τις οδηγίες που αναφέρονται στη συσκευασία τους.
2. Καθαρίζετε το σκόρδο και το ψιλοκόβετε. Πλένετε τις ντομάτες και τις κόβετε σε κυβάκια. Ζεσταίνετε 2 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρετε το σκόρδο. Ανακατεύετε και πριν ροδίσει προσθέτετε τις ντομάτες και τις τσιγαρίζετε για 1΄-2΄.
3. Σουρώνετε τις βίδες και κρατάτε 2 κ.σ. από το νερό στο οποίο έβρασαν. Τις ρίχνετε στη σάλτσα μέσα στο τηγάνι και ανακατεύετε καλά σε δυνατή φωτιά για 3΄-4΄. Προσθέτετε το κάρι, το ζωμό από το βράσιμο, το υπόλοιπο λάδι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε καλά. Σερβίρετε αμέσως.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!