Βίδες με μπαχαρικά

1 πακέτο βίδες των 500 γραμμ.

2 ντομάτες

1/2 σκελίδα σκόρδο

4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. κάρι σε σκόνη

αλάτι, πιπέρι

Elle 02 Νοε. 11
Βίδες με μπαχαρικά

1. Βράζετε τις βίδες σε αλατισμένο νερό για 7΄-10΄, ανάλογα με τις οδηγίες που αναφέρονται στη συσκευασία τους.

2. Καθαρίζετε το σκόρδο και το ψιλοκόβετε. Πλένετε τις ντομάτες και τις κόβετε σε κυβάκια. Ζεσταίνετε 2 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρετε το σκόρδο. Ανακατεύετε και πριν ροδίσει προσθέτετε τις ντομάτες και τις τσιγαρίζετε για 1΄-2΄.

3. Σουρώνετε τις βίδες και κρατάτε 2 κ.σ. από το νερό στο οποίο έβρασαν. Τις ρίχνετε στη σάλτσα μέσα στο τηγάνι και ανακατεύετε καλά σε δυνατή φωτιά για 3΄-4΄. Προσθέτετε το κάρι, το ζωμό από το βράσιμο, το υπόλοιπο λάδι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε καλά. Σερβίρετε αμέσως.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT