Γρανίτες με μάνγκο και καρύδα
6 μερίδες
Υλικά:
1 ώριμη μπανάνα (περίπου 200 γραμμ.)
1 ώριμο μάνγκο (περίπου 320 γραμμ.)
5 κ.σ. γάλα καρύδας
1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου ή σιρόπι γλυκόζης
Εκτέλεση:
Καθαρίζετε τα φρούτα και τα κόβετε σε κομμάτια.
Βάζετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάτε.
Ρίχνετε το μείγμα σε φόρμες για γρανίτες, προσθέτετε το ξυλάκι και τα βάζετε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 5 ώρες πριν τις απολαύσετε.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!