1. Τσιγαρίζετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και προσθέτετε την ντομάτα σε κυβάκια. Συνεχίζετε το βράσιμο μέχρι να δέσει η σάλτσα.
2. Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό.
3. Ζεματίζετε τους αστακούς για δέκα λεπτά σε βραστό νερό, τους στραγγίζετε και τους προσθέτετε στη σάλτσα ντομάτας, συνεχίζοντας το βράσιμο για 3 λεπτά με το καπάκι της κατσαρόλας κλειστό.
4. Στραγγίζετε τα ζυμαρικά, περιχύνετε με τη σάλτσα, πασπαλίζετε με φυλλαράκια βασιλικού και σερβίρετε.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!