Ζυμαρικά με αστακό

300 γραμμ. ζυμαρικά (κατά προτίμηση φουζίλι)

2 μικροί αστακοί

2 κρεμμύδια

6 μεγάλες ντομάτες

ελαιόλαδο

12 φυλλαράκια βασιλικό

Elle 21 Οκτ. 14
Ζυμαρικά με αστακό

1. Τσιγαρίζετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και προσθέτετε την ντομάτα σε κυβάκια. Συνεχίζετε το βράσιμο μέχρι να δέσει η σάλτσα.

2. Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό.

3. Ζεματίζετε τους αστακούς για δέκα λεπτά σε βραστό νερό, τους στραγγίζετε και τους προσθέτετε στη σάλτσα ντομάτας, συνεχίζοντας το βράσιμο για 3 λεπτά με το καπάκι της κατσαρόλας κλειστό.

4. Στραγγίζετε τα ζυμαρικά, περιχύνετε με τη σάλτσα, πασπαλίζετε με φυλλαράκια βασιλικού και σερβίρετε.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT