Ζυμαρικά με φινόκιο και μανιτάρια

400 γραμμ. ζυμαρικά (κοχύλια, φαρφάλες, κ.λπ.)

2 φινόκιο

1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο

2 πράσα

100 γραμμ. μανιτάρια

3 σκελίδες σκόρδο

αλάτι, πιπέρι

Elle 02 Νοε. 11
Ζυμαρικά με φινόκιο και μανιτάρια

1. Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Σοτάρετε στο ελαιόλαδο τα ψιλοκομμένα φινόκιο. Προσθέτετε τα λευκά μέρη από τα πράσα ψιλοκομμένα και τα μανιτάρια κομμένα σε ροδέλες. Τα τσιγαρίζετε για 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

2. Προσθέτετε το σκόρδο ψιλοκομμένο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα ανακατεύετε καλά. Ενώνετε τα βρασμένα ζυμαρικά με τη σάλτσα, ανακατεύετε καλά, πασπαλίζετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT